China Camping Lantern Produsen
Supplier Senter LED China
Pabrik Lampu Kerja LED China
  • babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Ningbo Kaiyulai Co., Ltd. minangka pabrikan inovatif sing wis fokus ing inflator ban mobil DC dhuwur,lampu kerja, lampu inspeksi, senter led, pembersih vakum mobil lan produk lampu portabel wiwit madegé. Kita wis ngalami tim R&D, proses manufaktur efisien, tim sales profesional, tim kontrol qualified lan kita netepi prinsip bisnis mantep, inovasi terus-terusan lan mbukak minds.Based ing misi asli saka "Ayo produk kita Care kanggo sampeyan", kita tansah ngaturake kanggo Kaiyulai kanthi nyedhiyakake solusi, produk lan layanan sing efisien kanggo para pelanggan kanggo industri kayata metalurgi, pertambangan, manufaktur industri, keamanan, pangopènan kendaraan lan lapangan komersial khusus.

Kabar

Kepiye cara nggunakake senter darurat kanthi bener?

Kepiye cara nggunakake senter darurat kanthi bener?

Ing taun-taun pungkasan, kacilakan safety kendaraan asring kedadeyan, utamane nalika banjir, lan kendaraan kasebut kecemplung ing banyu lan ora bisa lolos. Senter darurat bisa nggawe sampeyan nembus. Dadi carane nggunakake ...

Pambuka dhasar kanggo lampu camping.

Pambuka dhasar kanggo lampu camping.

Lampu Camping kudu dituku kanthi: bobot entheng, gampang digawa. Super hemat energi lan umur dawa, solusi sumber cahya sing efektif, ora panas, sumber cahya alus tanpa stroboskopik kanthi efektif nglindhungi mata. Desain tahan udan, kabeh cuaca ...

Kaluwihan saka lampu kerja LED ing aplikasi praktis.

Kaluwihan saka lampu kerja LED ing aplikasi praktis.

Ngirit energi, efisiensi cahya sing dhuwur saka LED, efek lampu pijar biasa yaiku 15-20LM / W, efisiensi lampu LED sing dhuwur bisa nganti 60-100LM / W; tegese, lampu pijar tradisional 60W nggunakake lampu LED 10W bisa ...

Ekspor Lampu Kerja Amerika Utara Nyekseni Pertumbuhan Ajeg

Ekspor Lampu Kerja Amerika Utara Nyekseni Pertumbuhan Ajeg

Ekspor Lampu Kerja Amerika Utara Nyekseni Pertumbuhan Ajeg

Kepiye cara nggunakake Senter Whistle?

Kepiye cara nggunakake Senter Whistle?

Alat iluminasi genggam serbaguna kanthi fungsi peluit lan lampu yaiku Senter Whistle. Nggunakake senter singsot kaya ing ngisor iki:

CARELITE nggunakake baterei sing stabil kinerja kanggo lampu kerja

CARELITE nggunakake baterei sing stabil kinerja kanggo lampu kerja

CARELITE nggunakake baterei sing stabil kinerja kanggo lampu kerja

Lampu Kerja Carelite, Lentera Camping, lan Lampu Senter Nambah Popularitas Global kanthi Kehadiran Kuat ing Eropa lan Amerika

Lampu Kerja Carelite, Lentera Camping, lan Lampu Senter Nambah Popularitas Global kanthi Kehadiran Kuat ing Eropa lan Amerika

Carelite, produsen solusi pencahayaan sing berkualitas tinggi, wis nggawe ombak ing pasar global kanthi macem-macem lampu kerja, lentera kemah, lan senter.

Model Lampu Kerja Carelite F001 Slamet Bobot Mobil!

Model Lampu Kerja Carelite F001 Slamet Bobot Mobil!

Carelite, produsen solusi lampu berkualitas tinggi, wis nggumunake para pelanggan lan profesional kanthi prestasi paling anyar - model lampu kerja kompak # F001 sing bisa nahan bobote mobil sing nyopir.